Jump to content

Upgrade on Tuesday


Recommended Posts

  • Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

test:

youtube embedding

can't seem to make that tag work... what exactly is needed here?

EDIT: read the Help topic, it should work like I expected, but putting the url in obviously doesn't :P

EDIT: working now, thanks

lightbox:

2vanhvr.jpg

EDIT: oh, that's nice :)

besides that: it would be nice if the subforums were clickable directly from the forum overview again

and what's the referral link / credit for?

and before I forget it: nice job :thumbsup:

Edited by Guest
Link to post
Share on other sites

Thanks couchtomatoe for all the work that you and whomever else has gone too. We are creatures of habit around here. Please don't take our questions as complaints, we need to acclimate ourselves.

I was getting ready to ask where the icons for links, images, bold type, and the smiley icons had gone, and already they are back. Y'all rock. ;)

Link to post
Share on other sites

I was getting ready to ask where the icons for links, images, bold type, and the smiley icons had gone, and already they are back. Y'all rock. ;)

They are there when you reply to a post, but they are still missing when you PT someone.

I notified Carl about the missing PT icons.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...